Az alábbi szolgáltatásainkkal állunk megbízóink rendelkezésére

Cégünk kereskedelmi konzultációs tevékenységet biztosít az érdeklődő partnerek számára, mely elsődlegesen Törökországra, Azerbajdzsánra és a Közép-Kelet európai régióra fókuszál.

új üzleti lehetőségek generálása az említett országok között

kereskedelmi tanácsadás

külgazdasági és vállalati szférával történő kapcsolattartás

Szakértőink, külső munkatársaink kiterjedt kapcsolatrendszerével, valamint több éves helyi tapasztalatunkkal hatékonyan segítjük megbízóinkat üzleti stratégiájuk kialakításában, új üzleti lehetőségek, befektetők felkutatásában és az új piacok felé történő terjeszkedésben.

Minden egyes projekt esetében specifikus, a piaci körülményeken és információkon alapuló célokat tűzünk ki, melyeket partnereink egyedi igényeinek megfelelően alakítunk ki.

Feltérképezzük az új lehetséges piacokat, felmérjük az üzleti lehetőségeket, találkozókat, tárgyalásokat szervezünk és bonyolítunk, megbízóink kérésétől függően akár a konkrét rendelések elindulásáig végig vezetjük ügyfeleinket.

Megtaláljuk a termékei illetve szolgáltatásai számára ideális üzleti partnereket és támogatjuk a sikeres szerződéskötést.
ELMAS consulting konzultáció

Az általunk képviselt legfőbb iparágak

energetika

mezőgazdaság és élelmiszeripar

műanyagipar

egészségipar

vegyipar

textilipar

REMAQ
eurotec

Akár egy ambiciózus, Európa felé nyitó török, vagy azeri vállalatot képvisel, akár európai vállalatként szeretne Törökországban, vagy a környező országokban üzleti lehetőségeket találni , professzionális szakemberekkel és felső szintű döntéshozókkal kapcsolatban állva segítjük hozzá cégét céljai eléréséhez.

ELMAS consulting konzultáció
Az új befektetési és kereskedelmi lehetőségek megfelelő szintű felkutatása, a stratégia kidolgozása, új üzleti partnerek megtalálása lehetővé teszi, hogy ezekkel az új partnerekkel megkezdett üzleteket megbízóink sikerre tudják vinni.

Az ELMAS Consulting Kft. egy kiváló erőforrás, mely az Ön segítségére lehet egy sikeres üzlet beindításánál, vagy meglévő üzleti tevékenységének új piacokra történő bevezetésénél.